2015. júl 23.

Egy csokor izzó rózsa

írta: FeketeBárány
Egy csokor izzó rózsa

"A Hamu" egy egyszerű ötletként indult. Arról álmodtunk, hogy valami olyat kellene alkotnunk, amit még soha nem láttunk, valamit, amit képtelenség látni az általunk ismert világban. Bizonyára nagyon furcsán hangzik, de az első gondolat, ami Peter agyában megfordult, egy metszett ősszépség volt - egy alak, mely még tartja a formáját - a teljes megsemmisülés előtt.

Tudtuk, hogy itt nincs helye semmilyen 3D-eszköznek, melyekhez hozzászoktunk a mindennapjainkban. Elhatároztuk, hogy mindent rögtönözni fogunk, máskülönben nem lenne semmi "élet" ebben a prodzsektben. Először különféle anyagokat használtunk, hogy virág alakot elkészítsük belőlük. Majd lefestettük, és teljesen bevontuk egy anyaggal, amely teljesen úgy néz ki, mint a vulkanikus hamu. Majd valóban izzó szénnel fejeztük be, és hogy kitöltsük a rózsák közti réseket, úgy döntöttünk, vörös fényt használunk, mely izzón ragyogást ad neki.

A második fejezet abból állt, hogy fotókat készítettünk csak magáról az izzó szénről, ugyanazt a látószöget használva - később egyszerűen csak összeállítottuk digitalizálva az egyes rétegeket. Végeredményként egy nagy és rendkívül részletes képet kaptunk, amely - őszintén szólva - sokkal több időt vett volna igénybe,  ha a hagyományos 3D-s eszközeinket használva készítjük el.

De a legfontosabb, hogy ismét megbizonyosodhattunk róla: türelemmel, elszántsággal és egy csapat fantasztikus emberrel képesek  vagyunk valóra váltani az álmunkat.

the-ash-_880.jpg

burning-roses-sculpure-the-ash-peter-jaworowski-1.jpg

concept_art_880.jpeg

Így készült:

the-ash-6_880.jpg

the-ash-5_880.jpg

the-ash-8_880.jpg

the-ash-7_880.jpg

Forrás: Ars Thanea
Via: BoredPanda

Szólj hozzá

fotó fotózás rózsa BoredPanda The Ash ArsThanea