2019. máj 10.

Összelegózható vendágház-szett az Amazonon!

írta: FeketeBárány
Összelegózható vendágház-szett az Amazonon!

vendeghaz.jpg

Az Amazon olyan vendégházakat dobott piacra, melyet akár 8 óra alatt felállíthatunk a hátsókertben.

A kerti házból kialakítható vendégház, stúdió, kerti uszoda, vagy bármi, amire vágyunk - összeszerelése pedig nem komplikáltabb, mint egy IKEA-bútoré.

Két felnőtt 8 óra alatt összeállíthatja az Allwood Solwalla-t.

"A Solvalla kerti ház készlet kiváló minőségű, masszív északi faanyagból készül” - írja a cég honlapján. „Ez az időtlen design alternatívája a klasszikus faházaknak. Remek lehetőség különféle környezetekben, lehet vendégház, otthoni iroda, "nagymama-lak" vagy akár kereskedelmi helyiség. A sokoldalú Solvalla akár tetőteraszra is felállítható. Ennek a tömörfa szerkezetnek a felépítése két felnőtt számára egy teljes napot vesz igénybe. Egyszerű lépésről-lépésre használati útmutató társul a készlethez, és csak minimális eszközökre van szükség hozzá.”

A teljes alapterület: 16 m2.

A szerkezet tömege körülbelül 1125 kg.

Az Amazon piacra dobta a terméket, de jelenleg azt jelzik, hogy az nem elérhető. Ha valaki vágyna egyre, az Allwood weboldalról 6.550 dollárért megrendelheti (ingyenes kiszállítással).
Az egyetlen dolog, ami a készletben nem található meg, a tetőzsindelyek és az alapozási anyagok. (Az Allwood becslése szerint ezek 150-170 dollárba kerülnek.)

Ami szintén nincs benne, az a fürdőszoba, de az Allwood azt állítja, hogy „nem nehéz telepíteni hozzá”, mivel megvásárolható a DIY beltéri fürdőszobakészlet is.

Az Allwood 6,550 dollárért kínálja a terméket

Ha bármi extrát szeretnénk hozzáadni, mint vízvezeték vagy villamos energia-hálózat ehhez a DIY-otthonhoz, egyedileg kell kitalálni a módját. A szett nem tartalmaz ilyen jellegű kiegészítőket.

Alapozási lehetőségek:

Hírforrás: BoredPanda
Képek forrása: Amazon

Szólj hozzá

kert vendégház DIY Amazon BoredPanda Allwood Solvalla